Povratak

Sveti Mihovil, 2008.

Trideset sedmero mladih Jugovih plivačica i plivača, pod vodstvom trenera Matijane Staničić i Gordane Kostić, je nastupilo u Šibeniku na mitingu Sv. Mihovil.

Najuspješniji Jugaš je bio Bruno Oberan koji je u kategoriji do 13 godina osvojio dvije zlatne medalje, u disciplinama 50 i 100 m slobodno. U istoj kategoriji Ivan Zovko je osvojio zlato u disciplini 100 m leđno a srebro u dvostruko kračoj dionici. Leo Bogdanović je bio drugi u disciplini 50 m leptir te broncu u disciplini 100 m leptir.
U kategoriji do 14 godina Mateo Arneri je bio srebreni u disciplini 50 m prsno, Ante Livajić i Andrea Milat brončani u disciplini 100 m leđno.
U kategoriji do 12 godina u disciplini 100 m mješovito Kruno Oberan je bio prvi a Maro Violić drugi, dok je Žana Manenica u disciplini 50 m leptir zauzela treće mjesto.
Ovo je bio četvrti miting Sv. Mihovil i Jug je nastupio na svim dosada za što je dobio i posebnu nagradu organizatora. Ovim putem se svi plivači, treneri i vodstvo Juga zahvaljuju plivačkom klubu Šibenik i svim roditeljima Šibenskih plivača na izuzetnom gostoprimstvu tjekom svih ovih godina.