Povratak

Zlatni dupin, 2008.

Subotu i nedjelju, 08. i 09. studenog, 2009. najmlađe kategorije jugovih plivača, nastupile su na međunarodnom plivačkom mitingu “Zlatni dupin” u Splitu. U konkurenciji od 460 plivačica i plivača iz 15 klubova, predvođeno trenerima Gordanom Kostić, Marijom Butigan i Nikolinom Matković, nastupilo je četrdesetak plivačica i plivača starosti do 11 godina. Mnogima je ovaj miting među prvim natjecanjima u životu pa iz tog razloga rezultati i nisu na prvom mjestu. Putovanje, spavanje u hotelu, natjecanje sa službenim mjerenjem vremena su ovaj put u prvom planu. A oni iskusniji? Oni su ipak ozbiljno plivali, isplivali dosta finala i uzeli nekoliko medalja.

Karmen Nivić je bila druga u disciplini 100 prsno. Samo 7 stotinki ju je djelilo od prvog mjesta. Luka Đović je u disciplini 100 m leptir osvojio broncu, a Kristijan Marić je do trečeg mjesta doplivao u disciplini 100 m mješovito.
U finalu su još nastupili: Luka Đović, Martina Bošković i Rafaela Barbir u disciplini 100 m slobodno, Luka Vojvodić, David Milanović, Ilario radić, Ana-Karla Franić i Filip Šiljeg u disciplini 100 m prsno, Luka Đović i Kramen Nivić u disciplini 100 m mješovito, Kristijan Marić i Doris Bender u disciplini 100 m leptir, Bruno Kontić i Doris Bender u disciplini 100 m leđno.
Mješovita štafeta u sastavu: Kristijan Marić, Ana-Karla Franić, Martina Bošković, Doris Bender, Patrik Papac i Luka Đović je zauzela šesto mjesto.

Održana skupština kluba