Veliki uspjeh- opet postolje EKIPNOG PH

U subotu i nedjelju 28. i 29. 05. u Zagrebu se na bazenu Svetice održalo Ekipno Prvenstvo Hrvatske.

Muška ekipa natjecala se u A rangu i borila se za poredak od 1. do 8. mjesta. Predstavljali su nas: Michel Brassard, Mario Šurković, Marko Baletin, Juraj Barčot, Vlaho Nenadić i Roko Zvone pod vodstvom trenera Frane Ćirka.

Ženska ekipa natjecala se u B rangu i borila se za poredak od 9. do 16. mjesta. Predstavljaje su nas: Katarina Matović, Katarina Nenadić, Antonia Šurković, Tonka Bušković, Rafaela Škrabo, Petra Rudinović i Lara Šurković pod vodstvom trenera Andreja Drobca.

Muška ekipa u napetoj završnici osvojila je 3. mjesto i drugu godinu za redom popela se na postolje!!! Momci su se borili kao lavovi do zadnjeg metra, i polako iz trke u trku gradili put do postolja. Pokazali su stvarno veliku hrabrost, te unatoč brojčano dosta smanjenom sastavu u odnosu na lani, uspjeli, uz malo sreće ostvariti još jedan uspjeh za povijest! Ostavili su srce u bazenu i apsolutno zaslužili ovaj pehar! Bravo momci!!!
Cure su u također napetoj završnici u doslovno posljednjoj utrci izbjegle ispadanje u slabiji rang, te sačuvale mjesto u B rangu.
Tako da veselju nije bilo kraja!
Idemo doma sretni i ponosni!

Bravo za sve!