Povratak

47 NATJECATELJA NASTUPILO NA KORČULI

Početnici i mlađi kadeti našeg kluba nastupili su u subotu 04.06. na Korkyra mitingu koji se održao na Korčuli. Na natjecanju su nastupili i domaćini KPK, te splitski Grdelin i Primorac iz Crne Gore.

Predstavljalo nas je 47 članova: Bruno Đuho, Sandro Radošević, Maroje Alamat, David Bubica, Robert Simon Chiddenton, Niko Jerinić, Matej Marković, Dino Ovčina, Nikola Pasković, Lukas Perović, Damir Zubčević, Marino Avramović, Ivan Babić, Lovro Brać, Luka Čorak, Antonio Lučić, Maroje Lukić, Marta Lukšić, Patricija Maleš, Viktoria Bratičević, Emanuela Karač, Filip Miletić, Paula Miloslavić, Mara Moretti, Ema Najcer, Petra Rudinović, Maro Šušić, Zita Tolj, Marko Vuletić, Ivan Zeko, Marin Zeko, Roko Zvone, Roko Bogdanović, Ivo Đuratović, Ante Kralj, Lukša Krstulović, Luka Lonza, Tara Malkić, Tibor Malkić, Matej Milković, Noa Moretić, Petar Prkačin, Lovro Stanković, Antoan Špilar, Marko Tevšić, Mara Žuvela i Orlando Bratičević.

Natjecanje je održano u dvije kategorije: A kategorija- muški 2004. i 2005. i ženske 2006., te B kategorija muški 2006. i mlađi i ženske 2007. i mlađe. A kategorija natjecala se u disciplinama 50 slobodno i 100 mješovito, a B kategorija u disciplinama 25m delfin, leđno, prsno i kraul.

Iako ovoga puta rezultati i medalje nisu bili u prvom planu, već druženje i stjecanje iskustva, izdvojiti ćemo da smo osvojili ukupno jedanaest medalja od kojih tri zlata, četiri srebra i četiri bronce.

U A kategoriji dvije medalje osvojila je Marta Lukšić koja je bila prva na 100m mješovito i treća na 50m slobodno.

U B kategoriji najuspješniji je bio Bruno Đuho koji je osvojio medalje u svim utrkama u kojima je plivao. Bio je prvi na 25m leđno i 25m slobodno, drugi na 25m delfin i treći na 25m prsno.

Roko Zvone osvojio je tri medalje: drugi je bio u utrkama 25m leđno i 25m slobodno, a treći na 25m delfin.

Ivan Zeko bio je drugi na 25m prsno.

Maro Sušić bio je treći na 25m leđno plivavši sa godinu dana starijima.

Po dolasku na Korčulu išli smo u obilazak grada koji su organizirali domaćini.

Slike se mogu vidjeti na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/pkjug1923?fref=ts

Sljedeće subote 11.06. s početkom u 10.00 na bazenu u Gružu održati će se Natjecanje Jugove plivačke škole. Nastupit će svi članovi 1., 2. i 3. godine plivačke škole.