ODRŽANO 1. NATJECANJE PLIVAČKE ŠKOLE

U subotu 11.06. na bazenu u Gružu održano je 1. Natjecanje naše plivačke škole. Nastupilo je 160 djece uzrasta od 6 do 10 godina koji su članovi prve, druge i treće godine plivačke škole, te grupe „ribica“.

Najmlađi sudionici, članovi grupe „ribica“ nastupili su u disciplini 25m noge kraul.

Članovi 1. godine plivačke škole plivali su 25m leđnim stilom, a članovi druge godine 50m kraul stilom.

Najstariji članovi plivačke škole nastupili su u disciplini 100m mješovito demonstriravši znanje sve četiri plivačke tehnike.

Obzirom na razliku u godinama, članovi svakog stupnja plivačke škole bili su podijeljeni u kategorije prema godištu rođenja.

Uz veliku potporu roditelja i starijih plivača djeca su uspješno prezentirala plivačko umijeće, a većini je ovo bio i prvi nastup na natjecanju uopće. Najbrži su nagrađeni medaljama.

Iako će se treninzi nastaviti tijekom lipnja i srpnja, natjecanje je zamišljeno kao završna priredba Jugove plivačke škole na kojoj su djeca dobila priliku demonstrirati naučeno znanje plivanja tijekom godine i stekla prva iskustva nastupa na natjecanju. Želja je stručnog vodstva da ovo natjecanje postane tradicionalno.

Galerija slika može se vidjeti na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/pkjug1923?fref=ts, a rezultati će biti izvješeni na bazenu.

Idući vikend, 18. i 19.06. naši kadeti i mlađi kadeti nastupit će u Splitu na Mini Grand prix natjecanju „mali mornar“, dok će juniori i mlađi juniori nastupiti na mitingu u Trebinju.