Povratak

Radošević dvostruka prvakinja Dalmacije, naslov i za Duždevića (Dubrovnik, prvenstvo Dalmacije za početnike, 31. srpnja, 2012.)

Plivački klub Jug zaključio je ljetnu sezonu osvajanjem šest medalja na prvenstvu Dalmacije za uzrast – početnici. Na jednodnevnom natjecanju koje je održano na bazenu u Gružu, jugašice i jugaši okitili su se s tri zlata, jednim srebrom i dvije bronce. Doris Radošević je u Dubrovniku postala nova prvakinja Dalmacije na 50 metara slobodno i 50 metara leđno, a najsjajnije odličje osvojio je i Dominik Duždević na 50 metara prsno.

Drugo mjesto u štafeti 4×50 metara slobodno pripalo je jugašicama u sastavu Doris Radošević, Petra Čikato, Ivana Maleš i Rafaela Škrabo, a plivači su u istoj disciplini – treći (Dominik Duždević, Đino Filippi, Ivan Vukojević i Luka Đurović). Leonarda Butigan je osvojila broncu na 50 metara prsno.

Na prvenstvu koje je organizirao Plivački klub Jug, Lara Kakarigi je peta na 50 metara prsno, a u istoj disciplini Lara Lučić šesta, a Katarina Nenadić – sedma. Ivana Maleš je na 50 metara leptir osvojila peto mjesto, a Petra Čikato je šesta. Na 50 metara leđno četvrto mjesto Dominika Duždevića, a u konkurenciji plivačica, Ivana Maleš šesta, Petra Čikato osma. Luka Đurović je osmi na 50 metara prsno, isto kao i Đino Filippi na 50 metara slobodno.

U štafetnim utrkama plivačice Juga 2 su šeste na 4×50 metara slobodno (Katarina Nenadić, Nikol Đuho, Lea Lučić i Katarina Matović), a plivači Juga 2 – osmi (Mihael Brbora, Duje Čamo, Ilar Savinović i Nikola Kolanović).

Jugovi treneri na prvenstvu bili su Andrej Drobac, Gordana Kostić i Joško Turk.