PK Jug na prvenstvu Hrvatske za sve dobne kategorije (Split, 25. – 28. veljače. 2016.)

Plivačice i plivači Juga putuju u četvrtak ujutro u Split gdje ih iduća četiri dana (25. – 28. veljače) očekuje prvenstvo Hrvatske za sve dobne kategorije. Nastupit će 18 članova kluba i to šest plivača i dvanaest plivačica. Program natjecanja već je uobičajen, prijepodne se plivaju kvalifikacijske utrke, a poslijepodne finala A, B i C kategorije. Jugaši će nastupit i u štafetnim utrkama i to u skoro svim dobnim kategorijama u ženskoj konkurenciji, te kadeti u muškoj.

-Ima tu plivačica i plivača koji se trenutno nalaze među prvih osam u državi u svojim kategorijama. Nadam se da će kadeti, dobrim plivanjem u jutarnjem dijelu (ujutro plivaju za plasman), a ostali ulaskom u finalne utrke u popodnevnom dijelu natjecanja još više dobiti na samopouzdanju i na kraju izboriti zapaženi uspjeh. Izrazito smo mlada ekipa (prosjek godina je 13 do 14) i mlađe djevojčice će pored nastupa u svojim kategorijama plivati kombinirano i s juniorkama i seniorkama u štafetama gdje također priželjkujemo finala. Dobro su pripremljeni, a iskustvo će im dobro doći za slijedeću sezonu kad većina njih prelazi u starije dobne kategorije – riječi su trenera Andreja Drobca.

PLIVAČKI KLUB JUG U SPLITU

SENIOR: Amina Kajtaz

JUNIORI: Mihael Vidojević, Paula Garbin, Vincencija Violić, Frane Miloslavić, Ana Lučić

MLAĐI JUNIORI: Đivo Matović, Adriana Marinović, Doris Radošević

KADETI: Michel Brassard, Mario Šurković, Dominik Duždević, Duje Čamo, Katarina Matović, Katarina Nenadić, Ivana Maleš, Antonia Ljuban, Nicol Đuho

TRENERI: Andrej Drobac, Joško Turk

Polazak je u 9 sati sa bazena u Gružu (nakon rasplivavanja).

SRETNO JUGAŠI !!!

*Natjecanje možete pratiti na stranicama HPS-a: http://www.hrvatski-plivacki-savez.hr/Sadrzaj/Home.php?id=Hom&lang=Hrv

Održana skupština kluba