Povratak

7 medalja na Mini Grand prix-u

Miting „Mali mornar“ koji se održao u Splitu 18. i 19.06.2016. okupio je 302 djece uzrasta 10 do 14 godina iz 20 klubova iz Hrvatske, BiH i Turske.

Naš klub je predstavljalo 25 članova: Marko Baletin, Juraj Barčot, Nikola Benić, Michel Brassard, Andrija Cetinić, Đivo Damić, Domink Duždević, Bruno Maleš, Nikol Đuho, Luka Đurović, Elza Filipović, Antun Kljunak, Antonia Ljuban, Ivana Maleš, Bruno Maleš, Katarina Matović, Zvonimir Miloglav, Katarina Nenadić, Ives Njavro, Maroje Purin, Toni Šarić, Rafaela Škrabo, Mario Šurković, Lukša Tešanović i Zoe Tolj.

U jakoj konkurenciji osvojili smo ukupno 7 medalja. Sve naše medalje osvojili su Mario šurković i Marko Baletin.

Mario Šurković osvojio je četiri medalje u kategoriji plivača rođenih 2003. godine. Bio je srebreni u disciplinama 800 slobodno i 200 leđno, te brončani u disciplinama 100 i 400 slobodno.

Marko Baletin u kategoriji plivača rođenih 2004. godine osvojio je tri brončane medalje. Bio je treći u disciplinama 100 slobodno, 100 leđno i 200 mješovito.

Na korak do pobjedničkog postolja ostali su Michel Brassard i Juraj Barčot osvojivši četvrta mjesta.

ČESTITKE SVIM PLIVAČIMA NA OSTVARENIM REZULTATIMA!!!

Slike se mogu vidjeti na našoj facebook stranici.

Sljedeće natjecanje na kojem ćemo nastupiti biti će Regionalno prvenstvo za kategorije kadeta, mlađih juniora, juniora i seniora. Natjecanje će se održati u Splitu 08., 09. i 10. srpnja.