Povratak

DVANAEST MEDALJA NA MITINGU POŠK-A (Split,07. i 08. studenog,2015.)

Bravo za mlade plivačice i plivače Juga. Vlaho Nenadić osvojilo je tri zlatne medalje na mitingu ZLATNI DUPIN 2015. u Splitu na kojem je ukupno nastupilo 40 jugašica i jugaša. Nenadić je u kategoriji C (plivači rođeni 2006. i mlađi) doplivao do zlata na 50 metara slobodno, 50 metara leđno i 100 metara mješovito. Zlatom se okitio Ivan Zeko na 50 metara prsno te srebrom na 100 metara mješovito u kategoriji C, srebrom Marko Baletin na 100 metara prsno u kategoriji A (plivači rođeni 2004.), Maro Šušić sa dvije bronce na 50 metara slobodno, te 50 metara leđno u kategoriji C. Kod cura Katarina Benić je osvojila tri bronce u kategoriji C (plivačice rođene 2007. i mlađe) na 50 metara slobodno, leđno i leptir.
Štafeta PK Juga 6×50 slobodno u sastavu Marko Baletin, Marta Lukšić, Vlaho Nenadić, Elza Filipović, Katarina Benić i Juraj Barčot je osvojila srebrenu medalju.

Zbrojem dva rezultata iz svakog dijela natjecanja Vlaho Nenadić je ukupno bio prvi u svojoj kategoriji, Maro Šušić treći te Katarina Benić treća. Čestitamo !!!

Nisu to jedini dobri rezultati Dubrovkinja i Dubrovčana na dvodnevnom mitingu “Zlatni dupin”, svi su plivali odlično i skoro svi su popravili svoje osobne rekorde.

Na putu uz plivače su bili šef struke Borut Petrič, te treneri Matijana Staničić, Ivan Bilić i Pamela Garvan.

SLIKE U GALERIJI