Povratak

Uspješno Regionalno prvenstvo

U subotu i nedjelju 25. i 26.11. nastupili smo u Šibeniku na Regionalnom prvenstvu za kategorije seniora, juniora i mlađih juniora.

Natjecanje je okupilo 127 plivača iz 11 klubova.

Naš klub predstavljalo je 16 članova: Đivo Matović, Michel Brassard, Đivo Damić, Luka Đurović, Mario Šurković, Noa Miletić, Marko Baletin, Vincencija Violić, Ana Lučić, Adriana Marinović, Doris Radošević, Katarina Matović, Katarina Nenadić, Antonia Ljuban, Nikol Đuho, Rafaela Škrabo, pod vodstvom trenera Frane Ćirka i Ivana Bilića.

Naši članovi isplivali su puno osobnih rekorda, veliki broj normi za PH i izborili ukupno 51 plasman među tri prvoplasirana, od toga 11 puta kao prvi, 21 put kao drugi i 19 puta kao treći.

Kadet Mario Šurković prvak je dalmacije i to desetorostruki, od čega tri puta seniorski. Čak se 12 puta plasirao na postolje, od čega 10 puta kao prvi, te dva puta kao drugi. U disciplinama 50 slobodno, 400 mješovito i 100 leđno bio je najbolji u seniorkoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Najbolji je bio i na 200 leđno u mlađe juniorskoj, dok je u istoj disciplini u juniorskoj i seniorskoj kategoriji bio drugi.

Mlađi junior Michel Brassard čak je 14 puta bio među prva tri, od toga 12 puta kao drugoplasirani i dva puta trećeplasirani. U disciplinama 200, 400 i 1500 slobodno bio je drugi u kategorijama seniora, juniora i mlađih juniora, na 100 delfin bio je drugi u mlađe juniorskoj, te treći u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, dok je na 50 delfin i 200 delfin bio drugoplasirani u mlađe juniorskoj kategoriji.

Četiri treća mjesta osvojio je junior Đivo Matović. Treće mjesta izborio je u disciplinama 200 slobodno i 1500 slobodno i to u juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Juniorka Ana Lučić izborila je drugo mjesto 400 slobodno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

Juniorka Vincencija Violić ostvarila je tri treća mjesta. U disciplini 100 slobodno bila je treća u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, te je na 100 slobodno i 100 leđno bila treća u juniorskoj kategoriji.

Mlađa juniorka Adriana Marinović u disciplini 50 delfin bila je druga u mlađe juniorskoj, te treća u juniorskoj i seniorskoj, dok je na 100 delfin bila druga u mlađe juniorskoj kategoriji.

Mlađa juniorka Doris Radošević doplivala je do drugog mjesta u mlađe juniorskoj konkurenciji na 100 slobodno.

Kadetkinja Katarina Matović u disciplini 800 slobodno bila je druga u mlađe juniorskoj, te treća u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, dok je na 200 delfin bila treća u mlađe juniorskoj.

Najbolja u Dalmaciji bila je i muška mlađe juniorska štafeta 4×100 slobodno (Brassard, Miletić, Damić, Šurković). Osim toga štafeta je bila treća u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Ženska mlađe juniorska štafeta 4×200 slobodno (Matović, Nenadić, Ljuban, Đuho) bila je druga.

Treća mjesta zauzele su muške mlađe juniorska štafeta 4×50 mješovito (Baletin, Damić, Đurović, Miletić), kao i ženska juniorska štafeta 4×100 slobodno (Violić, Lučić, Radošević, Marinović) koj je bila trećeplasirana u juniorskom i seniorsom uzrastu.

U poretku najuspješnijih plivača koji je dobiven temeljem zbroja vrijednosti rezultata u 6 disciplina, u mlađe juniorskoj kategoriji drugo mjesto osvojio je Michel Brassard, a treće mjesto Mario Šurković.

U općoj kategoriji Michel Brassard plasirao se na treće mjesto.

ČESTITKE SVIMA!!!

Od natjecanja slijedi nam Jugovo Božićno 16.12., a nakon toga Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine senior, juniora i mlađih juniora koje će se održati u Rijeci 21.-23.12.2017.