Povratak

Šmid, Miloslavić, Zovko i ženska štafeta na 4×50 mješovito najbolji u Dalmaciji (Split, 10. ožujka, 2013.)

Za kraj Regionalnog prvenstva Hrvatske u plivanju – u Splitu novih 11 odličja. Tanja Šmid, Frane Miloslavić, Ivan Zovko i ženska štafeta na 4×50 metara mješovito (Garbin, Miloslavić, Marinović i Lučić) najbolji su u Dalmaciji. Šmid se zlatom okitila na 400 i 1500 metara slobodno, Miloslavić je prva u kadetskom uzrastu na 400 metara slobodno, a Ivan Zovko je broj jedan u istoj disciplini u konkurenciji seniora, ali i – juniora.

Seniorska štafeta na 4×50 metara mješovito u sastavu Maro Violić, Marko Limov, Ivan Bilić i Mihael Vidojević druga u Dalmaciji, a srebro i za kadetsku štafetu na 4×100 metara slobodno u sastavu Frane Miloslavić, Ana Lučić, Marija Majić i Paula Garbin). Luka Đović drugi na 100 metara leptir u juniorskom i mlađe-juniorskom uzrastu.

Brončani Luka Đović (mlađi juniori na 50 metara leptir), Frane Miloslavić (mlađe juniorke na 400 metara slobodno), Paula Garbin (kadetkinje na 400 metara slobodno) i mlađe juniorska štafeta na 4×50 metara mješovito (Paula Garbin, Frane Miloslavić, Adriana Marinović i Ana Lučić).

Ivan Bilić osvojio je drugo mjesto u seniorskoj konkurenciji nakon zbroja bodova u svim disciplinima, a odmah do njega je Marko Limov. PK Jug se može pohvaliti kako ima i prvog i trećeg juniora na Regionalnom prvenstvu Hrvatske. Najbolji je Maro Violić, brončani Ivan Zovko.

U Splitu su za PK Jug nastupili: Ivan Bilić, Tanja Šmid, Bartol Braica, Luka Đović, Mihaela Đuho, Gracija Filipović, Paula Garbin, Mihaela Hapan, Martin Kuzman, Marko Limov, Ana Lučić, Marija Majić, Mihovil Mamić, Žana Manenica, Adriana Marinović, Đivo Matović, Frane Miloslavić, Nikoleta Mišić, Ilario Radić, Mihael Vidojević, Ernest Vierda, Maro Violić, Ivan Zovko, Vicencija Violić i Antonio Žuvela.