Povratak

Prvaci regije: Roko, Vlaho, Lara i muške štafete

U Šibeniku se u subotu i nedjelju 25. i 26.01. održalo Zimsko Regionalno prvenstvo regije 1 za kadete i mlađe kadete na kojem je nastupilo 300 -tinjak natjecatelja iz 11 dalmatinskih klubova.

Naš klub predstavljao je 31 član. Osvojili smo ukupno 12 medalja, od kojih 5 zlatnih, 3 srebrene i 4 brončane.

Prvaci Regije 1 postali su: Vlaho Nenadić, Roko Zvone, Lara Šurković, te muške kadetske štafete.

U kadetskoj konkurenciji najuspješniji predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji bili su Vlaho Nenadić i Roko Zvone.

Vlaho Nenadić kadetski je prvak regije u disciplini 200 leđno. U disciplini 800 slobodno osvojio je srebro, dok je u disciplini 100 slobodno bio brončani.

Roko Zvone kadetski je prvak regije u disciplini 100 delfin. U trkama 200 mješovito i 400 mješovito bio je brončani. Najbrži je bio i na 200 delfin, ali je na žalost diskvalificiran zbog preranog starta.

U mlađe kadetskoj konkurenciji najuspješnija predstavnica bila je Lara Šurković.

Lara Šurković mlađe kadetska je prvakinja regije u disciplinama 50 delfin, srebrena je bila u disciplinama 100 i 200 mješovito, a brončana u disciplini 100 delfin.

Najbolje u regiji su i muške kadetske štafete 4×100 slobodno i 4×100 mješovito u sastavu: Roko Zvone, Marko Tevšić, Marko Vuletić i Vlaho Nenadić.

Za Jug su u Šibeniku nastupili: Đivo Baletin, Tomislav Bolfek, Lovro Brač, Damjan Di Leo, Luka Gvozden, Borna Jelčić, Leon Kekez, Josip Luetić, Maroje Lukić, Katarina Meštrović, Filip Miletić, Nikša Milković, Mara Moretti, Vlaho Nenadić, Marko Obradović, Nika Ogresta, Maja Perak, Nina Perušina, Petar Polanda, Ivan Radonić, Josipa Rašić, Petra Rudinović, Žana Šmit, Lara Šurković, Marko Tevšić, Bruno Tošović, Vincent Vierda, Antea Vojnić, Marko Vuletić, Roko Zvone, Ivan Kristović.

U Šibeniku su Jugaše vodili trenerica kadeta Matiana Staničić, te trener Nikola Bogdanović (u odsustvu trenera mlađih kadeta Ivana Bilića).

Čestitke plivačima na ostvarenim rezultatima!!!