Povratak

PLIVAČICE JUGA DOPRVAKINJE HRVATSKE !!!

Plivačice Juga su doprvakinje Hrvatske. Dubrovački klub je ostvario svoj najveći uspjeh na ekipnom prvenstvu Hrvatske, a tako malo je nedostajalo da on bude još i veći. Do posljednje discipline Jugašice su vodile borbu s riječkim Primorjem CO. Uoči tog zadnjeg obračuna, štafete 4×100 slobodno, razlika je bila samo 12 bodova u korist riječke ekipe. Do zadnje izmjene, štafeta Juga je vodila, ali tada je za Primorje CO skočila Sanja Jovanović i osigurala pobjedu svom sadašnjem klubu. Tako je najbolja plivačica Juga u povijesti, prevagnula na stranu riječkog kluba.

Nakon prvog dijela ekipnog prvenstva Hrvatske Jugašice su zaostajale za Primorjem CO 203 boda, u drugom dijelu su zaostatak svele na samo 43 boda, u zadnjem dijelu ta razlika je ostala ista. Primorje CO za naslov prvaka trebalo čak 19690 bodova pa je jasnije koliko je malo nedostajalo Jugašicama !!!
Ali i ovo je veliki uspijeh, u tri godine od C prvenstva Hrvatske, do borbe za naslov ekipnog prvaka Hrvatske. Skidamo kapu curama i njihovim trenerima !!!

Muška ekipa Juga zauzela je 5. mjesto na B ekipnom prvenstvu Hrvatske, tako da će se i dogodine natjecat na istom.

Svima veliko bravo, pokazali su kako se bori za svoj klub!!!

Ovom prilikom čestitamo plivačicama i plivačima Primorja CO na naslovima.