Povratak

Osvojene četiri medalje u Šibeniku

Plivački klub Jug osvojio je četiri medalje na za vikend održanom osmom mitingu Sveti Mihovil u Šibeniku. Mihaela Đuho je bila zlatna na 800 metara slobodno, Adriana Marinović osvojila je srebro na 100 metara delfin i broncu na 100 metara leđno te Gracija Filipović koja je osvojila broncu na 100 metara delfin.

Nastupilo je 16 članova našeg kluba. S obzirom kako su u Šibeniku nastupili plivači rođeni 2001. i 2002. godine, a natjecali su se u kategoriji C za 2000. godište, teško je bilo očekivati kako će se popeti na postolje. Ipak, plivali su jako dobro i po prvi put nastupili u većini disciplina. Dok su naše plivačice 2002. i 2003. godište nastupale u kategoriji C (2002. god. i mlađe) i našem klubu osigurale četiri medalje.

U Šibeniku su nastupili: Mihael Brbora, Duje Čamo, Petra Čikato, Dominik Duždević, Mihaela Đuho, Luka Đurović, Gracija Filipović, Đino Filippi, Luka Kirigin, Pietro Kralj, Kristijan Lončarica, Lea Lučić, Adriana Marinović, Ante Matijević, Erik Prce i Doris Radošević pod vodstvom trenera Andreja Drobca.