MIMOSA CUP 2020 Jugaši osvojili devet medalja, Barčot najuspješ…

Ukupno devet medalja, od čega četiri zlata, četiri srebra i broncu osvojili smo na Otvorenom prvenstvu Crne Gore – Montenegro Mimosa Cup-u 2020. koji se ovog vikenda održavao u Herceg Novom.

Nakon završenog prvog dana (2 dijela) osvojili smo 3 zlatne, 2 srebrne i brončanu medalju. Na mitingu plivačice i plivači nastupaju u dvije kategorije, apsolutnoj i kadetskoj.
Juraj Barčot osvojio je zlata na 200 i 50 slobodno te srebra na 400 slobodno i 50 leđno u kategoriji kadeta.
Antonia Šurković je osvojila zlato na 50 leđno u apsolutnoj kategoriji. U istoj kategoriji Tonka Bušković je bila brončana na 200 mješovito.
Nakon završenog drugog dana (1 dio) Jugaši su osvojili još tri medalje. Juraj Barčot je u nedjelju osvojio zlato u disciplini 200 mješovito i srebro na 100 prsno. Antonia Šurković je osvojila srebro na 50 delfin u apsolutnoj kategoriji.
Juraj Barčot, inače učenik trenerice Matiane Staničić, odnio je nagradu za najuspješnjeg natjecatelja u kategoriji Kadeti (2005 god. i mlađi).
Na natjecanju, uz gore navedene, su nastupili Paulo Brać, Andrija Cetinić, Duje Čamo, Bruno Damić, Toni Šarić, Luka Đurović, Antonia Ljuban, Rafaela Škrabo i Elza Filipović pod budnim okom trenera Andreja Drobca.

Čestitke svima!!!