Povratak

Ekipno C PH: POBJEDA I PLASMAN U B RANG

U subotu i nedjelju 5. do 6. kolovoza naša muška ekipa nastupila je na C ekipnom prvenstvu Hrvatske u Đakovu.

U konkurenciji ukupno 9 klubova naši plivači ostvarili su ekipnu pobjedu i na taj način se plasirali se u viši rang, odnosnu u B razred. Ukupnu pobjedu odnijeli smo s osvojenih 12 575 bodova, što je 512 bodova više od drugoplasirane Kantride i 646 više od trećeplasiranog ČPK-a.

To znači da ćemo sljedeće sezone na Ekipnom prvenstvu nastupati među 16 najboljih momčadi Hrvatske, točnije natjecat ćemo se za poredak od 9. do 16. mjesta.

Boje Juga u Đakovu su branili: Đivo Matović, Đivo Damić, Michel Brassard, Luka Đurović, Mario Šurković i Ivan Đuran, a nastupili su pod vodstvom trenera Frane Ćirka.

Ovim natjecanjem naši plivači uspješno su zaključili natjecateljsku sezonu 2016/17. Sada nam slijedi ljetni odmor i punjenje baterija za novu sezonu, a s treninzima nastavljajamo s prvim danima rujna.

VELIKE ČESTITKE MOMCIMA NA FANTASTIČNOM PLIVANJU, MEĐUSOBNOM BODRENJU I PRAVOM JUGAŠKOM SRCU KOJE SU POKAZALI U ĐAKOVU!!!

Slika: Ivan Ćaleta

TAKOĐER ČESTITKE CIJELOM KLUBU, SVIM PLIVAČIMA I TRENERIMA NA TRUDU I ZALAGANJU, TE ODLIČNIM REZULTATIMA TIJEKOM CIJELE GODINE!

ŽIVIO NAM JUG!!!