Povratak

Dobre vijesti- NASTAVAK TRENINGA

Obzirom da je Stožer donio odluku da se plivački treninzi mogu nastaviti,

Od utorka 02.02. treninzi se za sve grupe nastavljaju po uobičajenom rasporedu kao i prije zatvaranja!!!

Ukoliko netko neće nastavljati, molimo da obavezno javi na pkjugdubrovnik@ gmail.com ili na 020357022.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera, te situacije u kojoj se nalazimo treninzi će se odvijati uz maksimalne moguće mjere opreza.

Roditelji su dužni djeci svakodnevno mjeriti temperaturu neposredno prije odlaska na bazen i ne slati ih na trening u slučaju pojave bilo kakvih simptoma zaraze. Također, u slučaju pojave simptoma potrebno je o tome obavijestiti klub kako bi se poduzele potrebne mjere.

Ulaz na bazen je s donje strane bazena (sa strane od Tommy-a, odnosno bivšeg kolodvora), a presvlačenje isključivo na tribinama u prostoru predviđenom za tu grupu. Neće biti mogućnosti korištenja tuševa.

Roditeljima nije dozvoljen ulaz na tribine, osim za djecu iz grupe Ribica, odnosno roditeljima djece koja se još ne mogu samostalno presvući. U tom slučaju roditelji mogu ući isključivo s maskom, a zadržavanje na tribinama tijekom treninga nije dozvoljeno. Na ulazu se obavezno mjeri temperatura. Molimo djecu da ne dolaze prerano, ali niti da ne kasne.

Sve detaljnje upute o kretanju po bazenu djeca će dobiti na treningu.

Nakon 2 mjeseca stanke, s nastavkom treninga članarine za veljaču nastavljaju se plaćati kao i prije.

Za bilo kakva pitanja slobodno se obratite u tajništvo kluba. Kontakt tel: 020-357-022 (od 09.00 do 16.00), mail: pkjugdubrovnik@gmail.com