Povratak

20 ODLIČJA NA GRDELINIMA SV.DUJE

U Splitu je u subotu i nedjelju 05.-06.05.2018. održan međunarodni plivački miting Grdelini Sv. Duje koji je okupio 380 plivača i plivačica do 11 godina iz 15 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Naš klub predstavljala su 33 člana, a osvojili smo ukupno 20 medalja. Od kojih su 5 zlatnih, 3 srebrene i 12 brončanih. Pojedinačno je osvojeno 13 medalja, a u štafetnim utrkama 7. Pojedinačne medalje osvojili su: Mara Moretti (dva zlata i dvije bronce), Maro Šušić (jedno zlato, jedno srebro i dvije bronce), Katarina Benić (tri bronce), Lara Šurković (jedno srebro), te Paula Damić (jedna bronca).

U A kategoriji natjecali su se plivači i plivačice 2007. godišta na dionicama 50m.

Maro Šušić bio je najbolji Jugaš u A kategoriji osvojivši četiri medalje. Bio je zlatni u utrci 50m leđno, srebreni na 50m slobodno te brončani na 50m delfin i 50m prsno. Maro je u ukupnom poretku plivača dobivnem temeljem zbroja rezultata sve četiri tehnike bio treći za što je posebno nagrađen.

Na korak do postolja u istoj kategoriji ostao je Marin Zeko zauzevši 4. mjesto na 50m prsno i 50m leđno.

Muška štafeta u AB kategoriji (2007.i 2008. godište) odnijela je dvije pobjede. Štafeta 4x50m slobodno i 4×50 mješovito nastupila je u sastavu: Marin Zeko, Marko Vuletić, Maroje Lukić i Maro Šušić.

Od plivačica 2007. godišta najuspješnija predstavnica bila je Katarina Benić koja je osvojila tri brončane medalje u utrkama 50m delfin, 50m leđno i 50m slobodno. U ukupnom poretku plivačica na kraju natjecanja Katarina je zauzela treće mjesto te je posebno nagrađena.

Ženska štafeta u kategoriji AB (2007.i 2008 godište) 4x50m slobodno bila je brončana u sastavu: Paula Damić, Mara Moretti, Katarina Benić i Petra Rudinović te štafeta 4x50m mješovito bila je također brončana u sastavu: Patricia Maleš, Mara Moretti, Katarina Benić i Petra Rudinović.

U B kategoriji natjecali su se plivači i plivačice 2008. godišta na dionicama od 50m.

Najuspješnija predstavnica Juga u toj kategoriji, kao i na cijelom natjecanju bila je Mara Moretti koja je osvojila dva zlata na 50m prsno i 50m slobodno te 2 bronce na 50m delfin i 50m leđno. Mara je u ukupnom poretku plivačica dobivnem temeljem zbroja rezultata sve četiri tehnike bila najuspješnija plivačica natjecanja za što je posebno nagrađena.

Brončanu medalju osvojila je Paula Damić u utrci 50m prsno.

U C kategoriji natjecali su se plivači i plivačice 2009. godišta na dionicama 25m.

Lara Šurković osvojila je srebrenu medalju na 25m delfin.

Ženske štafete 4x25m slobodno i 4x25m mješovito bile su srebrene i brončane a nastupile su u sastavu: Lara Šurković, Ana Benić, Karmen Tapalović, Nina Perušina.

Muška štefeta 4×25 slobodno bila je brončana a nastupila je u sastavu: Petar Kulišić, Josip Luetić, Ivan Roko Krmek, Marko Dolina.

Na natjecanju su nastupili : Đivo Baletin, Ana Benić, Katarina Benić, Lovro Brač, Paula Damić, Marko Dolina, Ivan Franić, Luka Gverović, Luka Gvozden, Ivan Roko Krmek, Lukša Krstulović, Petar Kulišić, Josip Luetić, Matija Luetić, Patricia Maleš, Mara Moretti, Marko Obradović, Nina Perušina, Vito Piantanida, Petra Rudinović, Lovro Stanković, Lara Šurković, Maro Šušić, Karmen Tapalović, Bruno Tošović, Vincent Vierda, Marko Vuletić, Marin Zeko, Piero Vuletić, Marko Čurlin, Ivan Kristović, Maroje Lukić, Nika Ogresta.

Naši plivači su u Splitu nastupili pod stručnim vodstvom svojih trenera: Matiane Staničić, Pamele Garvan i Andreja Drobca.

Slike uskoro na facebook stranici kluba.

ISKRENE ČESTITKE SVIM PLIVAČIMA I NJIHOVIM TRENERIMA NA OSTVARENOM USPJEHU!!!