16 medalja na Zlatnom dupinu

Naši najmlađi natjecatelji nastupili su u subotu i nedjelju 10. i 11.11.2018. u Splitu na 25. međunarodnom plivačkom mitingu “Zlatni dupin”.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 280 natjecatelja iz 14 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Natjecatelji su bili podijeljeni u tri kategorije: A (dječaci 2007, djevojčice 2008), B (dječaci 2008, djevojčice 2009), C (dječaci 2009, djevojčice 2010).

Za naš klub nastupio je 41 natjecatelj. Isplivano je mnogo osobnih rekorda, a osvojili smo ukupno 16 medalja, od toga 7 zlatnih, 4 srebrene i 5 brončanih. U Dubrovnik smo donijeli i 4 pehara za najuspješnije pojedince natjecanja.

U kategoriji A:

Mara Moretti okitila se sa čak 5 zlatnih odličja. Najbrža je bila u svim disciplinama: 100 delfin, 100 leđno, 100 prsno, 100 slobodno i 100 mješovito.

Maro Šušić osvojio je 4 medalje od kojih 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu. Najbrži je bio u disciplini 100 leđno, drugoplasirani je bio na 100 slobodno i 100 mješovito, a trećeplasirani na 100 delfin.

Marin Zeko osvojio je broncu u disciplini 100 prsno.

U kategoriji B:

Lara Šurković osvojila je 3 medalje od kojih 1 srebro i 2 bronce. Druga je bila u disciplini 50 delfin, a treća na 50 slobodno i 100 mješovito.

U kategoriji C:

Ana Benić osvojila je zlato i broncu. Najbrža je bila na 100 mješovito, a trećeplasirana na 25 prsno.

Mješovita štafeta 6x50m slobodno (iz svake kategorije po jedan plivač i plivačica) u sastavu: , Ana Benić, Ivan Franić, Petar Kulišić, Lara Šurković, Mara Moretti, Maro Šušić osvojila srebro sa samo 1 stotinkom zaostatka za splitskim Jadranom.

Također, u Dubrovnik smo donijeli tri pehara za najvrjednije zbrojeve rezultata te jedan pehar za najvrjedniji rezultat. U A kategoriji u ženskoj konkurenciji u zbroju dva rezultata najbolja je bila Mara Moretti. Osim toga nagrađena je i za najvrjedniji rezultat u ženskoj konkurenciji- 100 slobodno 357 Fina bodova). U A kategoriji u muškoj konkurenciji u zbroju dva rezultata drugi je bio Maro Šušić. U B kategoriji u zbroju dva rezultata trećeplasirana je bila Lara Šurković.

Za naš klub u Splitu su nastupili: Đivo Baletin, Ana Benić, Tomislav Bolfek, Maroje Bosnić, Lovro Brač, Đivo Brčić, Paula Damić, Luka Damjanović, Damjan Di Leo, Ivan Franić, Luka Gverović, Luka Gvozden, Ivan Kristović, Lukša Krstulović, Petar Kulišić, Antonio Kulušić, Matija Luetić, Josip Luetić, Maris Maleš, Katarina Meštrović, Pero Milutinović, Mara Moretti, Marko Obradović, Maja Perak, Nina Perušina, Vito Piantanida, Petar Polanda, Ivan Radonić, Marino Rašica, Josipa Rašić, Lovro Stanković, Ana Šaravanja, Bartol Šiljeg, Žana Šmit, Lara Šurković, Maro Šušić, Karmen Tapalović, Bruno Tošović, Antea Vojnić, Marko Vuletić, Marin Zeko.

Mali Jugaši u Splitu su nastupili pod vodstvom trenera: Gordane Ratković, Pamele Garvan i Ivana Bilića.

Čestitke djeci i trenerima na ostvarenim rezultatima!!!