Povratak

14 medalja kadeta i ml.kadeta na Regionalnom PH

Na regionalnom prvenstvu Dalmacije za kadete i ml.kadete koje se održalo u subotu i nedjelju 28. i 29.01.2023. u Šibeniku naši članovi otplivali su puno osobnih rekorda i vratili se doma s vrećom medalja!👏👏👏
U konkurenciji oko 250 natjecatelja iz 11 klubova nastupili smo s 24 predstavnika te osvojili smo ukupno 14 medalja od kojih 2 zlata, 9 srebra, 3 bronce. Ukupno 5 naših predstavnika osvajalo je pojedinačne medalje, a titulu prvaka Dalmacije zaslužili su ml.kadet Vito Arapović i kadetkinja Petra Smokvina.
🔸U konkurenciji mlađih kadeta ostvarili smo sljedeće uspjehe:
🔺Vito Arapović
🥇mjesto 400 mješovito
🥈mjesto 200 mješovito
🥉mjesto 200 slobodno
🔺Gabriela Škrabo
🥈mjesto 50 delfin
🥈mjesto 100 delfin
🥈mjesto 50 slobodno
🔺Petar Vidak
🥈mjesto 400 mješovito
🥉mjesto 200 delfin
🔺 Štafeta ml.kadeta na 4×50 slobodno u sastavu (Teo Đurić, Vito Arapović, Marko Vukić i Petar Vidak) osvojila je 🥈mjesto.
🔺A štafeta u sastavu ( Teo Đurić, Bruno Kulišić, Vito Arapović i Petar Vidak) osvojila je 🥈mjesto na 4×100 slobodno.
🔸U konkurenciji kadeta ostvarili smo sljedeće uspjehe:
🔺Petra Smokvina
🥇mjesto 200 leđno
🔺Lea Perak
🥉mjesto 200 delfin
🔺Ženska kadetska štafeta u sastavu (Ivana Puljić, Petra Smokvina, Lea Perak, Mia Perak) osvojila je 🥈mjesto na 4×200 slobodno te 🥈mjesto n 4×100 slobodno.
Na natjecanju u Šibeniku nastupili su ml kadeti : Teo Đurić, Vito Arapović, Petar Vidak, Gabriela Škrabo, Maris Ćuk, Bruno Kulišić, Maro Miljas, Đivo Rana, Ivan Šimić, Borna Tomljanović, Toni Vlašić, Marko Vukić, Mia Glavnić i Loren Karić.
Od kadeta nastupili su: Luka Puljizević, Andro Sambrailo, Niko Franković, Matea Miloslavić, Greta Validžić, Lea Perak, Mia Perak, Ivana Puljić, Petra Smokvina i Marta Smokvina.
Naši plivači i plivačice nastupili su pod vodstvom trenera Nikole Bogdanovića i Ivana Bilića.
Čestitamo na dobrim rezultatima! 🏊🏊 🙂