Povratak

10 medalja na Mladosti, zlata za Michela, Maria i Marka

Naša prva ekipa nastupila je na 47. međunarodnom mitingu Mladost koji je u u subotu i nedjelju 09. i 10- studenog okupio 485 natjecatelja iz 47 klubova iz 7 zemalja.

Klub je predstavljalo 5 plivača: Michel Brassard, Mario Šurković, Marko Baletin, Đivo Damić i Đivo Matović, a osvojili smo ukupno 10 medalja od kojih su: 4 zlata, 2 srebra i 4 bronce.

Zlatnim odličjima okitili su se Brassard, Šurković i Baletin.

Najuspješniji predstavnik bio je Michel Brassard koji je osvojio ukupno 5 medalja od kojih 2 zlata i 3 bronce.U apsolutnoj kategoriji u disciplinama 400 slobodno i 1500 slobodno bio je brončani, dok je u istim disciplinama u juniorskoj kategoriji bio zlatni. Uz to, osvojio je i juniorsku broncu na 200 slobodno.

Mario Šurković u juniorskoj kategoriji osvojio je zlato u disciplini 100 mješovito i broncu na 100 slobodno.

Marko Baletin u kategoriji mlađih juniora osvojio je zlato u disciplini 100 mješovito i srebro u disciplini 100 slobodno. Osim toga, osvojio je i broncu u disciplini 200 mješovito.

U finalima drugog dana nastupili su i: Đivo Damić i Đivo Matović (A finale 1500 slobodno), te Mario Šurković (B finale 200 mješovito).

Našim plivačima je ovo natjecanje poslužilo kao provjera trenutnog stanja forme pred ulazak u završni dio zimske sezone 25-m bazena.

U Zagrebu su naši plivači nastupili pod vodstvom njihovog trenera Frane Ćirka.

Čestitke našim momcima na odličnim rezultatima i plasmanima!